Eerlijk duurt het langst

Bij Bandencentrale Leusch gaan we voor lange termijn relatie. Bij eventuele problemen kan u steeds op ons rekenen, want problemen zijn er om opgelost te worden!

Wij hebben een zeer goede verstandhouding met al onze leveranciers. Hierdoor zijn eventueel garantiegevallen zelden of nooit een probleem.

Gegarandeerd schadevrije demontage/montage

Bij Banden Leusch is uw wagen in goede handen.  Wij zorgen niet alleen voor topkwaliteit banden en velgen.  Wij werken steeds met recentelijk en goed onderhouden materiaal. Zo garanderen we een schadevrije demontage en montage.

Ook geen schade op verborgen plekjes

Al onze autokrikken zijn uitgerust met rubberen zolen.  Hierdoor kunnen we uw voertuig telkens opkrikken zonder te beschadigen of sporen achter te laten.

Banden Leusch werkt proper

Bij het balanceren van aluminium of siervelgen, wordt plaklood aan de binnenkant van uw velg gekleefd. Wij verwijderen steeds het oude plaklood inclusief de lijmresten. Zo blijft uw velg in een propere staat!

Bouten staan gewoon vast

Wij zetten uw wielen vast met een momentsleutel.  Deze stellen we in volgens de specificaties van de fabrikanten.  Dit zorgt ervoor dat wij uw bouten nooit té vast kunnen aanvijzen.  Zo kan u bij panne ook zelf nog uw wiel vervangen.

Banden die u zoekt niet op voorraad?

Dankzij de goede relatie tussen Banden Leusch en onze leveranciers, kunnen wij heel snel over uw nieuwe banden beschikken. Voor 17u bestellen = ’s anderendaags al binnen.

Tijdens het wachten kan u steeds genieten van een gratis kopje koffie