Batterijen

De autobatterij levert de nodige energie om je auto te starten en zorgt voor de voeding van de elektronische componenten van de wagen. Wanneer het tijdens de winter heel koud wordt, krijgt de batterij het moeilijk om voldoende stroom te leveren zodat je kan starten. Wanneer je merkt dat de wagen moeilijker start, kan je vrijblijvend langskomen om je batterij te laten uitmeten. Zo voorkom je de onaangename verrassing van een niet-startende auto.

Is uw batterij aan vervanging toe? Dan hebben wij de meest gangbare batterijen gewoon op voorraad. Zo kan u snel weer de weg op.

Bij sommige voertuigmerken moet er na het vervangen van de batterij met speciaal diagnose apparatuur een accu registratie uitgevoerd worden. Ook hierbij kunnen wij u perfect verder helpen.

Bekijk hier de catalogus
null

Full Service Bandencentrale

Lichten regelen

Je merkt het meestal zelf niet, maar je tegenliggers wel! Ze worden namelijk verblind wanneer een lamp te hoog afgesteld staat. Wanneer die te laag afgesteld staat, heb je onvoldoende zicht in de verte en riskeer je een obstakel niet te zien aankomen.

Met onze professionele apparatuur regelen wij je lichtstand, zodat je weer veilig de weg op kunt.

Autolampen vervangen

Wij kunnen ook uw kapotte lampen vervangen.  De meest gangbare autolampjes hebben wij gewoon op voorhand. Wij werken hiervoor steeds met de kwalitatieve Philips Automotive lampen.